AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru Televiziju Pink, kako se vrši transplantacija srca, objasniće nam gost lekar.

Na teritoriji Žitorađe, Doljevca i Prokuplja juce je proglašena vanredna situacija zbog opasnosti od poplava. Kakav je plan u slučaju većeg izlivanja reka i kakva je trenutno situacija na terenu, reći će nam Saša Rančić iz Sektora za vanredne situacije MUP i Dejan Vladiković, hidrolog RHMZ

Štampu prelistavamo sa Živoradom Žikom Nikolićem, voditeljem emisije Žikina Šarenica.

Zbog čega je opozicija, i pre konačnih rezultata Beogradskih izbora, krenula sa optužbama i nepriznavanjem volje građana, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Goranom Vesićem, gradskim menadžerom i Dejanom Vukom Stankovićem, političkim analitičarom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Šta je pokazalo trasološko veštačenje sa mesta gde je ubijena Jelena Marjanović i koliko ono može da utiče na ishod suđenja, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Mladenom Mijatovićem, novinarom TV Pink, Božidarom Spasićem, bivšim obaveštajcem i Aleksandrom Crnomarkovićem, novinarom dnevnog lista "Informer".

Pod kojim uslovima se može zaključiti ugovor o doživotnom izdržavanju, tema je za gosta advokata.

Da li su rezultati Beogradskih izbora za njega bili očekivani, ko će biti novi gradonačelnik Beograda, i da li će SNS ići u kaoliciju sa SPS-om, teme su o kojima ćemo razgovarati sa Aleksandrom Vučićem, predsednikom Republike Srbije.

Sa Mirjanom Bobić Mojsilović razgovaraćemo o njenoj novoj knjizi koja nosi naziv Muška azbuka, a koja izlazi 8. marta.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Gost rubrike Hit jutra biće Željko Samardžić koji nam otkriti šta je sve pripremio za koncert koji će 8. marta biti održan u okviru Music week festivala na Kopaoniku, a premijerno ćete videti i spot za njegovu pesmu "A gde si bila ti".

Budite se uz jutarnji program televizije Pink!

#Jelena Marjanović

#Novo jutro

#Ubistvo

'